BUTTONS

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Από βρέφος, 12χρονη μέσα σε.... 3 λεπτά


Δείτε το καταπληκτικό βίντεο μιας 12χρονης που σαρώνει το διαδίκτυο. Ο πατέρας της τη βιντεοσκοπούσε από την γέννησή της μέχρι σήμερα (Pics+Vid)

Τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα λένε οι γονείς και αυτό βάλθηκε να μας το αποδείξει ο Frans Hofmeester, ο οποίος βιντεοσκοπούσε την κόρη του από την πρώτη ημέρα της γέννησής της μέχρι τα 12 χρόνια της κάθε εβδομάδα, δημιουργώντας ένα καταπληκτικό βίντεο-ημερολόγιο δύο λεπτών και 45 δευτερολέπτων που κλέβει τις εντυπώσεις.






Lotte Time Lapse: Birth to 12 years in 2 min. 45 από depy6

Το βίντεο έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο, καθώς πάνω από 250.000 χρήστες, από την περασμένη Δευτέρα που αναρτήθηκε το έχουν παρακολουθήσει. Ο Frans Hofmeester είναι σκηνοθέτης και αποφασίσει να γυρίσει την πιο όμορφη ταινία της ζωής του, κάνοντας ένα ευφάνταστο δώρο στην 12χρονη κόρη του.

Από την πρώτη ημέρα της γέννησής της και για 12 ολόκληρα χρόνια βιντεοσκοπούσε τις στιγμές της σε μία προσπάθεια να δείξει με τον καλύτερο τρόπο τη διαδικασία ανάπτυξής της.


Όλες οι εικόνες περνούν μπροστά από τα μάτια μας, αποκαλύπτοντας πώς ένα νεογέννητο παιδάκι μεταμορφώνεται σε μία μικρή όμορφη ξανθιά δεσποινίδα με εντυπωσιακό χαμόγελο και πανέμορφα μάτια.

Τη βλέπουμε να κλαίει, να κατσουφιάζει, να βαριέται, να χαίρεται, να νυστάζει, να λέει τα πρώτα της λόγια και να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου σε ένα κορίτσι γεμάτο γλύκα και όρεξη για συζήτηση. Εκτός από τα χαρακτηριστικά της τα οποία αλλάζουν μέρα με τη μέρα, όσοι παρακολούθησαν το βίντεο σχολίασαν το πως αποτυπώνεται η διαφορά στα μήκη των μαλλιών της.

''Το αποτέλεσμα με δικαίωσε αλλά δε μπορώ να αρνηθώ ότι ήταν μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, καθώς απαιτούσε σχολαστικό πρόγραμμα, πειθαρχία και η κόρη μου δεν ήταν πάντα ευδιάθετη'' δηλώνει ο Frans Hofmeester, πατέρας της 12χρονης πλέον Lotte.

''Από τότε που δημοσιεύθηκε το βίντεο έχουν περάσει μόνο 7 μήνες και δε βλέπω την ώρα να συνεχίσω τη βιντεοσκόπηση'' συμπληρώνει ο ίδιος στη Daily Mail. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο βίντεο τελειώνει με τη φράση ''Συνεχίζεται''.

Ο Frans Hofmeester έχει κάνει ακριβώς το ίδιο και με τον 9χρονο γιο του, Vince, σε ένα βίντεο 2 λεπτών.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...