Η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Παναθηναϊκό και το Ρεάλ – Μπάγερν, αναφέροντας πως οι Βαυαροί είχαν τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ και δεν έπαιξαν κατενάτσιο...

Η γγ του ΚΚΕ ήταν καλεσμένη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο και φαίνεται πως στα εγχώρια προτιμάει τον Παναθηναϊκό.

Η Αλέκα Παπαρήγα ανέφερε για το χθεσινό ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: «Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο. Δεν ήμουν με την Μπάγερν. Με καμία ομάδα. Παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εχω κόψει να παρακολουθώ στην Ελλάδα αγώνες, αλλά οι δυο τελευταίοι ήταν εξαριετικοί. Η Μπάγερν δεν έκανε κατενάτσιο», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της ανέφερε πως δεν παρακολουθεί πλέον ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή ο Παναθηναϊκός (φαίνεται να είναι φίλαθλος της) δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με την Παπαρήγα να απαντάει: «Οχι λάθος. Η σαπίλα παντού υπάρχει, ακόμα και στην Ισπανία, αλλά εδώ την ζεις τόσο πολύ».
Μάλιστα, της έγινε λόγος και για την κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου για το τριφύλλι!