BUTTONS

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Η συνταγή της ημέρας: ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ

Υλικά
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 φιλέτα μπακαλιάρου
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κιλό γυαλιστερές, ή κυδώνια

Εκτέλεση

Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με τον μισό μαϊντανό.
βάζουμε τα φιλέτα στο τηγανι Τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι, προσθέτουμε τα όστρακα και μισό φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.

Μαγειρεύουμε για 4 λεπτά γυρίζουμε το ψάρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά μέχρι να ανοίξουν τα όστρακα. Βάζουμε από ένα φιλέτο σε κάθε πιάτο, μοιράζουμε τα όστρακα και περιχύνουμε τη σάλτσα και τον υπόλοιπο μαϊντανό.

cocineraperfecta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...