Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που καλείται να στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλους για την σωτηρία του «τριφυλλιού»!
Η ερχόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό και τις εξελίξεις. Σας είχα αναφέρει ότι βλέπω κάτι να κινείται και για μένα είναι θετικό το γεγονός, ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από εκεί που ήταν αδιάλλακτος για το θέμα της ΓΗΠΕΛ έκανε ένα βήμα πίσω και έδωσε τα στοιχεία του γηπέδου στους μετόχους, ενώ ζήτησε να ερωτηθεί για όλα ο Βαγγέλης Σαμαράς. 
 
 
Και επίσης θετικό είναι το γεγονός, ότι ο Βγενόπουλος αναγνώρισε την κίνηση του Τζίγκερ ως θετική , συμπληρώνοντας όμως, ότι θέλει απευθείας διάλογο και όχι μέσω εγγράφων. Όπως και να έχει κάτι κινείται. Φαίνεται ότι όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και προσπαθούν να κάνουν κάποια βήματα , ώστε να αποτραπεί η πτώχευση. Για μένα είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός, που την ερχόμενη Τετάρτη το πρώτο παιχνίδι για τα play off το δίνει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ατρόμητο. 
 
Είναι η ώρα του κόσμου να δώσει βροντερό παρών μετά από καιρό στο γήπεδο. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 , 15 και 25. Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά είναι μία χρυσή ευκαιρία για τον κόσμο του Παναθηναϊκού να ρίξει την ….δική του ψήφο για τις εξελίξεις στην ομάδα. Να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με τον Ατρόμητο αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνουν Φερέιρα και παίκτες και να στείλουν μήνυμα και στον Αλαφούζο, ότι είναι δίπλα του και τον στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί λύση. 
 
Και παράλληλα να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους μετόχους ότι δεν είναι δυνατόν η ομάδα να φθάσει στην πτώχευση και να τους προειδοποιήσουν για τυχόν αντιδράσεις. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα του κόσμου. Ηρθε η ώρα σας. Καταλαβαίνω τους φίλους του Παναθηναϊκού για την  δυσαρέσκεια , την οργή που νοιώθουν για τα όσα δεν συμβαίνουν στην ομάδα. Τώρα λοιπόν, είναι η ευκαιρία να πάνε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη και με την φωνή τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα. 
 
Προσοχή επειδή πάντα κάποιοι κακεντρεχείς και γκεμπελίσκοι αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα λόγια μου. Δεν εννοώ ούτε να πάει ο κόσμος να βρίσει στο γήπεδο, ούτε να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Την βία , φραστική η μη την θεωρώ απαράδεκτη και καταδικαστέα. Μπορεί όμως ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο μόνο και μόνο με την παρουσία του -αν είναι έντονη- να στείλει το δικό του μήνυμα. 
 
Και με συνθήματα που δεν θα περιλαμβάνουν ύβρεις, αλλά θα τους θέτουν όλους προ των ευθυνών τους. Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία σας. Μέχρι τις 8 Μαίου που είναι η Γ.Σ δεν θα δώσει άλλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η ομάδα σαν γηπεδούχος. Οπότε δεν πρέπει να αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πρέπει να πείτε «όχι στην διάλυση της ομάδας» με την παρουσία σας.
 
www.gazzetta.gr