Μία νέα συμμορία πιθανόν αλλοδαπών λυμαίνεται τα τελευταία 24ωρα την ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων και θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι από τις Αρχές. Με διαφορά λιγότερη από ώρα οι τρεις δράστες...
εισέβαλαν πρώτα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου διαμένει ένα νεαρό ζευγάρι με το 7χρονο παιδάκι τους.
Οι πάνοπλοι δράστες με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα, οι οποίοι είναι πιθανότατα Αλβανοί σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Ασφάλεια, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα του παιδικού υπνοδωματίου και αφού ακινητοποίησαν τον πατέρα της οικογένειας με τα καλάσνικοφ και την μητέρα με την απειλή της χειροβομβίδας, τους ζήτησαν τα λεφτά τους.
Το ζευγάρι όμως είναι άνεργοι και οι δύο και δεν είχαν να τους δώσουν τίποτε άλλο παρά ένα ευτελές χρηματικό ποσό, τις βέρες τους και ορισμένα τιμαλφή, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας.
Σαν να μην έτρεχε τίποτα και σε μία πραγματικά αφύλακτη Γλυφάδα, οι δράστες μετά από 50 λεπτά μπήκαν στο διαμέρισμα μίας ηλικιωμένης γυναίκας και με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν από το θύμα τους χρήματα και κοσμήματα. Η αστυνομία θεωρεί, ότι έχει να κάνει εξαιρετικά αδίστακτους και επικίνδυνους κακοποιούς και προσπαθεί να οργανώσει έτσι τις έρευνες, ώστε σύντομα να φτάσουν στα ίχνη τους.