BUTTONS

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η γιαγιά bodybuilder σκοπεύει να στεφθεί Μις Ολυμπία!!!


Η γιαγιά bodybuilder σκοπεύει να στεφθεί Μις Ολυμπία!!!

Μια 46χρονη γιαγιά  καταλαμβάνει σήμερα τη τέταρτη θέση στη παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου bodybuilding. Όμως δεν σταματά, υποβάλει τον εαυτό της σε μια εξαντλητική προπόνηση, με στόχο να στεφθεί Μις Ολυμπία.


Η 46χρονη Σάρον Μάντερσον, από το Cramlington του Northumberland, ασχολείται με τη μυϊκή διάπλαση τα τελευταία 16 χρόνια, ύστερα από μια συνάντηση με τον άνδρα της, Γκράχαμ, σε ένα τοπικό γυμναστήριο.....



Έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους στο bodybuilding, η 46χρονη ανυπομονεί για τη συμμετοχή της στη διάσημη εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Η Σάρον, η οποία εργάζεται ως προσωπική γυμνάστρια, ξεκίνησε το bodybuilding σε ηλικία 30 ετών και γυμνάζεται σκληρά δύο φορές την ημέρα.


«Λατρεύω τη προετοιμασία πριν από ένα διαγωνισμό, ωστόσο την ημέρα της διεξαγωγής του, πιστεύω ότι θα είμαι πολύ αγχωμένη», δήλωσε η ίδια.


Η μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά δύο εγγονιών βρίσκεται συνεχώς σε αυστηρή δίαιτα, ελεγχόμενων θερμίδων, η οποία περιλαμβάνει κυρίως χυλό, λαχανικά, κοτόπουλο και ψάρι, για να μπορέσει να διατηρήσει τη μυϊκή της διάπλαση.


Στέφθηκε πρωταθλήτρια Βρετανίας στο bodybuilding to 2006 και έγινε η πρώτη Βρετανίδα που συμμετείχε στον αμερικάνικο διαγωνισμό «America’s Arnold Classic Contest», μια τετραήμερη παγκόσμια διοργάνωση, αφιερωμένη στον bodybuilder, ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.


«Ποτέ δεν με ενδιέφερε το σώμα μου, μέχρι που παρατήρησα τους άνδρες bodybuilders. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, το τι μπορεί να κάνει κανείς με το σώμα του. Ο πρώτος μου διαγωνισμός ήταν το 1999 και από τότε η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου», δηλώνει η γυναίκα καταληκτικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...