Οριστικά νοκ άουτ από τον τελικό του Σαββάτου τέθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήνει έξω και τον Λουίς Ντιόγο. Με Μπάμποβιτς η 20άδα.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το βράδυ της Παρασκευής την προετοιμασία τους για τον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο Πάντελιτς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί. Εν τέλει off τέθηκε ο Ιμπαγάσα, μετά από κρίση του Βαλβέρδε, που δεν τον θεώρησε 100% έτοιμο για να τον πάρει μαζί του.
Μετά το τέλος της προπόνησης γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Μέγιερι, Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Διαμαντάκος.
Εκτός αποστολής τέθηκαν ανάμεσα στα άλλα και οι Ντιόγο και Δασκαλάκης. Αποκλείστηκαν επίσης οι Καζίμ (σ.σ. που έτσι και αλλιώς έχει μπει σε... καραντίνα), Μόνχε και Παπάζογλου. Επιπλέον δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα ο Βαλβέρδε να αφήσει το Σάββατο εκτός αποστολής και τον Μέγιερι για να πάρει έναν χαφ περισσότερο.
Πάντως η 20άδα θα γίνει 18άδα. Σημειώνεται ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν δύο παίκτες κάτω των 21 ετών.

www.gazzetta.gr