BUTTONS

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Goldman Sachs "δείχνει" Παπαδήμο για "νέο" πρωθυπουργό!

Κλείνει ο κύκλος του "οικονομικού εναγκαλισμού" της Ευρώπης από τη Goldman Sachs με τη προσθήκη ενός ακόμη εκλεκτού της σε καίρια θέση οδηγού μιας ακόμη μεγάλης ευρωπαϊκής οικονομίας. Ο άνθρωπος που πτώχευσε τη Ρωσία το 1998 και προκάλεσε την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία μιας και είχε φέρει τους Ρώσους στα πρόθυρα επανάστασης είναι έτοιμος να αναλάβει την τράπεζα της Αγγλίας. Μιλάμε για τον Μαρκ Κάρνεϊ που είναι ο επικεφαλής της Καναδικής Κεντρικής Τράπεζας. Εαν αυτό επιτευχθεί τότε οδηγούμαστε στη σχεδόν απόλυτη κυριαρχία της Ευρώπης από την Goldman Sachs – τους ίδιους οικονομικούς κυρίαρχους, οι οποίοι από την αρχή, βοήθησαν στην πρόκληση της οικονομικής κατάρρευσης, καθότι η Μεγάλη Βρετανία ήταν η μόνη δύναμη μέχρι τώρα εκτος του παιχνιδιού αυτού της Goldman Sachs και της Trilateral (Τριμερής Επιτροπή).Ο Carney είναι επίσης ένας βετεράνος, εδώ και 13 χρόνια της Goldman Sachs για να μη ξεχνάμε.



«Ο Mark Carney, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Καναδά, έχει ανεπίσημα προσεγγιστεί ως πιθανός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Sir Mervyn King ως επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας, τον Ιούνιο του επόμενου έτους», αναφέρεται από την εφημερίδα Financial Times.

"Ένας από τους πιο σεβαστούς κεντρικούς τραπεζίτες του κόσμου, ο κ. Carney, 47 ετών, ηγείται τώρα του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο επιβλέπει την παγκόσμια χρηματοπιστωτική ρύθμιση. Πρόσφατα τον πλησίασε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας της Αγγλίας, ένα σε μεγάλο βαθμό μη-εκτελεστικό όργανο που εποπτεύει τις δραστηριότητές της, σύμφωνα με τρεις ανθρώπους που συμμετέχουν στη διαδικασία. "

 η συνέχεια εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...