BUTTONS

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

H Μόνικα Μπελούτσι δηλώνει ότι δεν φοβάται τις ρυτίδες....


«Προτιμώ τις ρυτίδες από ένα παραμορφωμένο από τις πλαστικές πρόσωπο». Η Μόνικα Μπελούτσι, σύμβολο της μεσογειακής ομορφιάς, λέει



 «όχι» τόσο στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού όσο και στο μπότοξ.

Στα 47 της χρόνια η Ιταλίδα ντίβα, πανέμορφη και σούπερ σέξι, επαναλαμβάνει πως δεν φοβάται τα σημάδια του χρόνου ούτε τα γηρατειά.

Μόλις έχει τελειώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Rhinos Season», του Ιρανού σκηνοθέτη Μπάχμαν Γκομπαντί. Είναι μια ερωτική ιστορία που εστιάζει στις γυναίκες του Ιράν. Το αποτέλεσμα θα το κρίνει το κοινό, ωστόσο η Μπελούτσι είναι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά αυτή.

Εχοντας αφήσει στην άκρη το modeling θέλει να διακριθεί ως ηθοποιός και οι σκηνοθέτες τής δίνουν αυτή την ευκαιρία. Βασίζονται ίσως στην ομορφιά της, εκείνη όμως κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει πως διαθέτει και ταλέντο. Οσο για την εικόνα της, μάλλον είναι πια χορτασμένη από κομπλιμέντα, οπότε δεν νιώθει ότι της χρειάζονται πλαστικές.

Μιλώντας στην ιταλική έκδοση του «Vanity Fair», η γοητευτική Ιταλίδα λέει: «Μία φορά μόνο έχω κάνει μια θεραπεία με ενέσεις βιταμινών. Δεν μου αρέσει η ιδέα να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου, νομίζω ότι αποτελεί ρίσκο για μια ηθοποιό».

Το πέρασμα του χρόνου δεν τη φοβίζει. Ακόμα και η εμμηνόπαυση δεν την τρομάζει: «Είμαι έτοιμη ψυχολογικά και δεν φοβάμαι. Και επειδή υποστηρίζω την ομοιοπαθητική, νομίζω ότι όταν χρειαστεί, θα προτιμήσω τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει. Τότε θα μάθω αν έχω ανάγκη τις παραδοσιακές θεραπείες υποκατάστασης ορμονών».

Προχωρώντας ακόμα παραπέρα η Μπελούτσι δηλώνει χαρούμενη με τη ζωή της, καθώς όσο μεγαλώνει μειώνεται η επιθυμία και η ανάγκη της να αποπλανήσει κάποιον. «Είναι μεγάλη η απελευθέρωση από αυτή την προσπάθεια» λέει χαρακτηριστικά.

Η 47 χρονη σταρ είναι ειλικρινής. Το αντιλαμβάνεται κανείς αν θυμηθεί ανάλογη συνέντευξή της πριν από περίπου ένα χρόνο, στην οποία δήλωνε: «Η ομορφιά φεύγει σαν την άμμο στην κλεψύδρα. Αλλά την κοιτάζω να φεύγει χωρίς αγωνία.

Θα κάνω μερικές ρυτίδες, θα κάνω λιγότερες γυμνές φωτογραφήσεις και λιγότερες ερωτικές σκηνές. Ισως στα 20 και στα 30 μου να έδινα περισσότερη σημασία στην ομορφιά. Είναι ωραίο όμως να ανακαλύπτεις ό,τι σου φέρνει ο χρόνος. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω».


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ- Espresso
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...