BUTTONS

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Εξαιρετικά λεπτό το νέο iPhone 5 !!



Το πάχος και το βάρος του επόμενου iPhone αφορούν οι νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από την Ιαπωνία. Λέγεται πως η Apple έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο θα μειώσει το πάχος του κάτω από τα 8 χιλιοστά από 9,3 χιλιοστά στο iPhone 4S σήμερα.... Αν και η μείωση αυτή μοιάζει μικρή, μπορεί να σημάνει την μείωση του κόστους παραγωγής έως και 20%.

Η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία προέκυψε μετά τις φήμες ότι η οθόνη στο επόμενο iPhone θα έχει το λεγόμενο in-cell touch panel από Ιάπωνες κατασκευαστές. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, η Apple θα μπορέσει να αφαιρέσει ένα επίπεδο από την οθόνη, και συγκεκριμένα αυτό με τους αισθητήρες αφής και ένα ακόμα (για την επικόλληση στην οθόνη). Επιπλέον, λέγεται ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει νέα, πιο λεπτή μπαταρία και το πίσω κάλυμμα της συσκευής θα είναι μεταλλικό. Ιάπωνας αναλυτής της KGI Securities εξέδωσε σχετική έκθεση αποδεχόμενος όλες αυτές τις πληροφορίες, αν και ανεπιβεβαίωτες. Ο Ming-Chi Kuo καταλήγει στο συμπέρασμα ότι  το επόμενο iPhone θα μπορούσε να έχει πάχος 7,09 χιλιοστά όταν το iPhone 4S θα έχει πάχος 9,3 χιλιοστά, μεταδίδει το
AppleInsider.

Πάντως, ο ίδιος αναλυτής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η στροφή στα in-cell panel μπορεί να μειώσει το κόστος διαχείρισης της γραμμής παραγωγής και να αυξήσει την παραγωγή, με αποτέλεσμα το κόστος της να μειωθεί από 10% έως και 20%.


Το νέο iPhone φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2012, εάν η Apple ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα πριν την κυκλοφορία του iPhone 4S (το οποίο διατέθηκε Οκτώβριο, αντί Ιούνιο όπως συνέβη με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...