BUTTONS

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Στον Κορυδαλλό πατέρας και κόρη! - Προφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου - Υπόμνημα - κόλαφος από την θεία της Σταμάτη συνδέει τον Ακη με την Torcasso

- Από το μικρό πορτάκι του γυμναστηρίου που οδηγεί στις γυναικείες φυλακές μπήκε στον Κορυδαλλό η Αρετή Τσοχατζοπούλου
- Κρίθηκε προφυλακιστέα μετά τη μαραθώνια απολογία της - Τη θεώρησαν ύποπτη φυγής γιατί έχει γερμανικό διαβατήριο
- "Έχει τρια παιδιά χωρίς πατέρα, τι θα γίνουν;" είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
- "Στη φυλακή όλοι" φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια
- Αύριο απολογείται η Βίκυ Σταμάτη


Προφυλακιστέα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, για την υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ντυμένη απλά και μάλλον καταβεβλημένη από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η Αρετή Τσοχατζοπούλου έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις. Όμως ανακριτής και εισαγγελέας δε φαίνεται πως πείστηκαν από τις απαντήσεις που πήραν και συμφώνησαν να την κρίνουν προφυλακιστέα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τη θεώρησαν ύποπτη φυγής στο εξωτερικό γιατί είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου.


Αντίθετα με τον πατέρα της, εκείνη βγήκε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων με χειροπέδες και συνοδευόμενη από αστυνομικούς. Λίγο πριν από τις 15:00, υπό άκρα μυστικότητα, πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού. Μάλλον, πέρασε ένα μικρό πορτάκι που οδηγεί στις φυλακές από το γυμναστήριο, μακριά από τα... αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από offshore που φέρεται να ανήκει στον πατέρα της.

«Χθες άφησαν ελεύθερους τρεις χρηματιστές που διακινούσαν εκατομμύρια ευρώ και σήμερα αποφάσισαν να προφυλακίσουν την Αρετή Τσοχατζοπούλου μόνο και μόνο γιατί κάνει το λάθος να είναι κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου», δήλωσε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Επανέλαβε ότι η αγορά του ακινήτου στο Κολωνάκι δικαιολογείται απόλυτα και όλα έχουν δηλωθεί στην εφορία. 


Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε επίσης ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι μητέρα τριών παιδιών, χωρίς πατέρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του πρώην υπουργού κρίθηκε ύποπτη φυγής γιατί είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου.

"Όλοι μέσα" φώναζε κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατάλαβε ότι εκεί βρισκόταν και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου. 




ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΑΚΗ Η ΘΕΙΑ

Αισθηση προκάλεσε το υπόμνημα που κατέθεσε η θεία της Βίκυς Σταμάτη. Για πρώτη φορά συνδέει τον Ακη Τσοχατζόπουλο με την offshore Torcasso. (διαβαστε την είδηση)



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ







newsit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...