BUTTONS

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών

Τον κυνηγούν οι δικοί του, φανταστείτε! Λέει όμως πως έχει διαφορές μαζί τους, από παλαιότερες υποθέσεις, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, συγκεκριμένα το 2006 (τότε είχε εγγυηθεί χρηματικά γι' αυτόν η ΓΣΕΕ, καταβάλλοντας 30.000 ευρώ).
 Όπως και να έχει, συνελήφθη έπειτα από ένταλμα της Interpol, ο περιβόητος Τζαβέτ Ασλάμ, πρόεδρος της εν Ελλάδι πακιστανικής κοινότητας, που στις τελευταίες εκλογές προμήθευσε χειροκροτητές για τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Ασλάμ, ο "αγαπημένος" αυτός των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖάδων, καταζητείτο για διακίνηση λαθρομεταναστών. 

Το ένταλμα σύλληψής του, σημειώστε το, εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος των πακιστανικών αρχών. Τον κατηγορούν ότι το 2005 είχε αποσπάσει χρήματα προκειμένου να μεταφέρει λαθρομετανάστες από το Πακιστάν στη χώρα μας. Φυσικά, κατόπιν συμβουλών, ο «αγαπημένος» των εν Ελλάδι ΜΚΟ, ζητά τώρα πολιτικό άσυλο. Παλιό το κόλπο... Έτσι, κερδίζει χρόνο. Ο Πακιστανός Τζαβέτ Ασλάμ, που έχει επανειλημμένως απασχολήσει τις αρχές της χώρας μας, μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών και κατέθεσε αίτημα, για να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο. Το αίτημά του, το οποίο κατατέθηκε για προφανείς λόγους, θα εξεταστεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.
elkosmos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...