BUTTONS

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η Κατερίνα Ζαρίφη και το sex shop…


Η  Κατερίνα Ζαρίφη και το sex shop…

Το sexshop erotic.gr αγαπάει τα φετίχ και προσφέρει προιόντα για όλες τις επιθυμίες.
Στείλτε μας στο email: support@erotic.gr την επιθυμία σας και τα κορίτσια του erotic.gr θα την πραγματοποιήσουν για εσάς.
Το φετίχ της μυρωδιάς (από Greek BDSM Community forum)
“Tο σώμα έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία...
Η σωματική συμβατότητα δίνει το στίγμα της εν γένει συμβατότητας μεταξύ δύο ανθρώπων. Στις σχέσεις μου αναπτύσσω έναν επιμέρους κώδικα επικοινωνίας που τον ονομάζω «σωματική επικοινωνία». Γιατί το σώμα μας μάς παρέχει όλα τα απαραίτητα αισθητήρια επικοινωνίας, και καλύπτει την ανάγκη μας γι αυτήν, ακόμα και στην περίπτωση όπου δεν γίνεται χρήση του λόγου (προφορικού ή γραπτού), όπως συμβαίνει και στα ζώα. Όπως όλες τις αισθήσεις, ομοίως εξασκώ και αναπτύσσω την όσφρηση.
Η όσφρηση κάθε ανθρώπου αποτελεί ένα μοναδικό φίλτρο αντίληψης των οσμών, και η ιδιοσυγκρασία του αποτελεί ένα μοναδικό αλγόριθμο επεξεργασίας τους. Κάποιοι άνθρωποι δύνανται να αντιληφθούν αν στα αρώματα ενός κρασιού συγκαταλέγονται εκείνα της βανίλιας, του ξύλου, της πιπεριάς, ενώ κάποιοι όχι. Για κάποιους ημυρωδιά του μητρικού γάλακτος που χύνεται από το στόμα του βρέφους σε μία αποτυχημένη προσπάθεια κατάποσης και ενώνεται με εκείνη του βρεφικού σάλιου, αποτελεί μία εξαιρετική μυρωδιά γιατί αγγίζει κάποιες ευαίσθητες χορδές που αφορούν στη μητρότητα ή την πατρότητα, ενώ για κάποιους μυρίζει απλώς ξυνίλα. Τόσο ο βαθμός εξάσκησης και ανάπτυξης της όσφρησης λοιπόν, όσο και οι συμβολισμοί που προκύπτουν από την επεξεργασία των εισερχόμενων πληροφοριών, δίνουν το αποτέλεσμα της οσφρητικής αντίληψης καθενός εξ ημών.
Η οσμή κάθε ανθρώπου είναι μοναδική, ο ιδρώτας, η ανάσα, τα μαλλιά, τα γεννητικά όργανα, τα κολπικά ή στυτικά υγρά, τα ούρα, τα πόδια, τα αέρια, το αίμα του κ.α., έχουν οσμές που δεν ταυτίζονται με κανενός άλλου ανθρώπου τις αντίστοιχες οσμές. Οι οσμές μας οφείλονται πρώτον σε βιολογικά αίτια (γενετικός κώδικας, φυλή, ηλικία, φύλο κ.α.) , δεύτερον στην ιδιοσυγκρασία (ο τρόπος ζωής εν γένει: άθληση, διατροφικές συνήθειες, προσωπική υγιεινή, χρήση αρωματικών ουσιών, φαρμακευτικές αγωγές κ.α.) και τρίτον στο περιβάλλον (θερμοκρασία, υγρασία, κ.α.). Ως εκ τούτου, ο ιδρώτας ενός ανθρώπου που τηρεί τους κανόνες προσωπικής υγιεινής, μυρίζει τελείως διαφορετικά, από τον ιδρώτα κάποιου που δεν τους τηρεί.



   


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...