BUTTONS

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στα 21 το... σερί των Μπόμπκατς



Την 21η τους διαδοχική ήττα γνώρισαν οι Σάρλοτ Μπόμπκατς με το 101-73 που δέχθηκαν από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Το ημίχρονο έληξε 63-39 και είχε διαφανεί η νέα ήττα των «αγριόγατων». Ο σύλλογος του Μάικλ Τζόρνταν θα τερματίσει με το χειρότερο ποσοστό νικών σε όλη την ιστορία του ΝΒΑ, αν δεν επικρατήσει σε ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της.

Παράλληλα οι «πρωτευουσιάνοι» συμπλήρωσαν θετικό σερί τεσσάρων αγώνων για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2007. Επίσης το τελικό +28 σήμανε τη μεγαλύτερη, σε έκταση, φετινή τους νίκη.

Ο Τζον Ουόλ σταμάτησε στους 16 πόντους και στις 14 ασίστ, ενώ ο Νενέ είχε 18 και ο Γιαν Βέσελι 16 με 8/8 σουτ. Ακόμα, ο Κέβιν Σεραφίν σημείωσε δώδεκα πόντους και 11 συνολικά παίκτες «έγραψαν» τουλάχιστον δύο.

Για τους Μπόμπκατς, ο Τζέραλντ Χέντερσον είχε 19, ο Ντι Τζέι Όγκουστιν 18 και ο Μπάιρον Μάλινς εννέα. Εν τω μεταξύ, ο Τάιρους Τόμας αποβλήθηκε στο πρώτο 12λεπτο, αφού χτύπησε σκόπιμα με τον αγκώνα τον Τζέιμς Σίνγκλεντον στο κεφάλι! Πρόκειται για τον παίκτη που ήρθε στα... χέρια με τον προπονητή του, Πολ Σίλας, πριν από μερικές ημέρες.

Έτσι οι «μάγοι» έκαναν την 18η τους νίκη σε 64 ματς. Αντίθετα, οι εκπρόσωποι του Σάρλοτ υπέστησαν την 57η ήττα τους στον ίδιο αριθμό αγώνων.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...