BUTTONS

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Φοβούνται ότι πέφτου κι άλλο - Πανικοβλήθηκαν από μυστικές δημοσκοπήσεις και άλλαξαν γραμμή...



Άλλαξαν γραμμή στο ΠΑΣΟΚ κάνουν προσωπικές επιθέσεις από τη ΝΔ. Είναι ξεκάθαρα σημάδια πανικού πριν την καταστροφή. Σημάδια που εμφανίζουν τώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειδικά το πρώτο. Πληροφορίες και αναλύσεις επιβεβαιώνουν πλέον, ότι η αιτία του πανικού που έχει καταλάβει ειδικά το ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό που ανέδειξαν εξαρχής τα ρεπορτάζ και οι αναλύσεις του defencenet.gr. Τα ποσοστά τους έχουν πέσει τραγικά και αντί να ανακάμπτουν υποχωρούν κι άλλο…
Στα σημάδια πανικού ποτ επιδεικνύουν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ περιλάβετε μεταξύ άλλων τα εξής:...

1.Πολιτική στροφή Βενιζέλου. Πρώτα έλεγε ότι θα σώσει την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Τώρα λέει ξαφνικά ότι στόχος είναι να βγούμε από το μνημόνιο Σε τρία (όχι τέρμινα) χρόνια… Περαιτέρω σχόλια είναι άχρηστα. ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλος οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για την εκχώρηση κυριαρχίας και την κλοπή κεφαλαίων από τα Ταμεία που οδηγεί σε κατάρρευση του συστήματος υγείας και των συντάξεων.
2.Προσωπική επίθεση του Αντώνη Σαμαρά σε Πάνο Καμμένο και Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Σαμαράς τους ευχήθηκε να κάνουν «πολιτικό γάμο» αλλά δήλωσε πως αυτά δεν αντέχουν στη σοβαρότητα. Αλλά οι ψήφοι διαρρέουν προς τα δεξιά. Ο Πάνος Καμμένος απέδειξε ότι εννοεί το όχι στο μνημόνιο, ενώ η ΝΔ μιλά για ανύπαρκτους «γάμους», όταν πήγε και συμμάχησε και συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ (και το ΛΑΟΣ) για να επιβάλουν στη χώρα το δεύτερο χειρότερο μνημόνιο και να νομιμοποιήσουν το πρώτο…
Στο μεταξύ  πληροφορίες αναφέρουν, ότι από τις αρχές της εβδομάδας διεξάγονταν κυλιόμενες έρευνες, οι οποίες κατέγραφαν σε ημερήσια βάση τις τάσεις της κοινής γνώμης. Οι αρχηγοί των κομμάτων παρέλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις, με σταθμισμένο δείγμα και αναγωγές. Αμέσως μετά είδαμε τις αλλαγές πολιτικής και τις επιθέσεις. Οι παλαιότερες πληροφορίες του defencenet.gr ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετά βίας πιάνουν το 40% κάνουν τώρα το γύρο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Το σύνολο των ευρημάτων επιβεβαιώνει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί και προ της απαγόρευσης δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων, αλλά και την πτωτική τάση που είχε καταγραφεί. Αντί συσπείρωσης έχουμε το αντίθετο φαινόμενο… Αλλά φαίνεται ότι αυτή δυσκολία πλέον μετακομίζει και στη ΝΔ όπου προφανώς η έλλειψη παράστασης για νίκη αφαιρεί το κίνητρο από μία πιθανή συσπείρωση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...