BUTTONS

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Γίνεται πατέρας ο Μέσι


Εχουν διαβάσει αρκετές φορές για τον «νέο Μέσι», όμως τώρα είναι θέμα χρόνου να τον δούμε. Η κοπέλα του σταρ της Μπαρτσελόνα είναι έγγυος. Λέτε να είναι κορίτσι; Μπορεί η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα να....






αποτέλεσε χτύπημα για τον ίδιο, όμως ο Αργεντινός έχει σίγουρα έναν λόγο να χαμογελά, αφού το ερχόμενο φθινόπωρο θα γίνει πατέρας.

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια, όμως τώρα η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω της κοπέλας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια, Αντονέλα Ροκούσο, η οποία δήλωσε ότι βρίσκεται στον τρίτο μήνα. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω twitter. «Νομίζω ότι μπορώ να το πω, περιμένουμε παιδί. Είμαι 11 εβδομάδων, σχεδόν 3 μηνών. Ευχαριστώ για την επιμονή σας να μάθετε αν είναι αλήθεια ή όχι» έγραψε η Αργεντινή.

Η είδηση η οποία αναμενόταν τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο Ροζάριο, την πόλη της Αργεντινής από την οποία προέρχονται και οι δύο. «Οταν γεννηθεί θα τον κάνω μέλος της Νιούελς Ολντ Μπόις».

Ο Μέσι και η Αντονέλα γνωρίζονται από τότε που ήταν πέντε ετών, με τον σταρ της Μπαρτσελόνα να είναι από μικρός κολλητός με τον αδερφό της κοπέλας του. Οταν ο Λέο έφυγε από την πατρίδα του για να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, η σχέση τους είχε διακοπεί για κάποιο διάστημα, όμως ξαναβρέθηκαν μαζί το 2008 και είναι μαζί μέχρι σήμερα...

www.gazzetta.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...