BUTTONS

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πανελλήνιες 2012 Φυσική Θέμα Γ4 - χαμός με λάθος και ακύρωση

Το ερώτημα Γ4 της Φυσικής ακυρώθηκε στις Πανελλήνιες 2012. Τι συνέβη με την λάθος εκτίμηση του ερωτήματος Γ4 της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012;

Ακυρώθηκε το ερώτημα Γ4 της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012, καθώς όπως αποκάλυψε το «Θέμα» υπήρξε επιστημονικό λάθος και η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων, απέστειλε Οδηγία στα Βαθμολογικά Κέντρα για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής.

Στο Γ4 ερώτημα της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012 παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα, δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας.


Δείτε ποιο είναι το λάθος στα θέματα της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012.

fimes


Κατόπιν τούτου, το ερώτημα Γ4 της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012 ακυρώνεται και οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, Γ2 και Γ3 του θέματος.


Σημειώνεται ότι, όσον αφορά τη γραπτή εξέταση του μαθήματος της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012, η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμη αρχίσει ενώ για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) στο μάθημα, ισχύει η ίδια ρύθμιση.


Όσον αφορά στο θέμα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, το θέμα στο εξετάστηκαν την Παρασκευή οι υποψήφιοι Θεωρητικής Κατεύθυνσης ήταν το ποίημα του Κ. Καβάφη για το «γήρασμα του σώματος και της μορφής», υπό τον τίτλο «Μελαγχολία τοῦ Ἰάσωνος Κλεάνδρου».


Όπως είπε στο protothema.gr η φιλόλογος Ρούλα Μακρή, μέλος του Συλλόγου Φροντιστών , το θέμα ήταν εντός της διδαχθείσας ύλης, τα ερωτήματα δεν έκρυβαν παγίδες και ήταν κατανοητά. Ο ποιητής Κ. Καβάφης, όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Μακρή θεωρείται από τους «αγαπημένους» ποιητές των φιλολόγων και κατ επέκταση και των μαθητών.


Σημειώνεται ότι οι Πανελλήνιες 2012 συνεχίζονται τη Δευτέρα, 28 Μαΐου, με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται στα Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά οι υποψήφιοι Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης. Οι Πανελλαδικές θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

thesecretrealtruth
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...