BUTTONS

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κρίσιμη μέρα για τον πρόεδρο της Κύπρου

Θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Μία από τις κρισιμότερες μέρες είναι η σημερινή για τον πρόεδρο Χριστόφια και το κόμμα του αφού ενδεχομένως να ανακοινώσει στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ ότι η απόφασή του είναι να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χριστόφιας θα τεκμηριώσει πολιτικά την απόφασή του. Θα επικαλεστεί τη μη πρόοδο, λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, στο Κυπριακό, σημειώνοντας πως « διαφορετική θα ήταν η στάση του, εάν βρισκόμαστε κοντά σε λύση».



Ο κ. Χριστόφιας δηλώνει σε συνεργάτες και φίλους του «κουρασμένος και απογοητευμένος» και την απόφασή του αυτή, πάντως, ενίσχυσαν και οι δημοσκοπήσεις που δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές για τον ίδιο.

Το ΑΚΕΛ αναμένεται σήμερα να συζητήσει κατά πόσο θα κατέλθει αυτόνομα στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου ή θα επιδιώξει συνεργασία ή συνεργασίες από τον πρώτο γύρο με άλλα κόμματα

Με βάση τα νέα δεδομένα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού και του προέδρου του ΔΗΚΟ, Μάριου Καρογιάν. Το παρασκηνιακό «φλερτ» των δυο κομμάτων, ενδέχεται να περάσει σε άλλη φάση, μετά την απόφαση Χριστόφια

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/350598/krisimi-mera-gia-ton-proedro-tis-kuprou/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...