BUTTONS

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Περιφερειακός σύμβουλος δέχθηκε απειλές για τη ζωή του εξαιτίας των θέσεών του για το μεταναστευτικό!

Κ. Γιαννακούρης: Απειλήθηκα κι ήμουν 6 μήνες υπό αστυνομική προστασία






Απίστευτη καταγγελία από τον περιφερειακό σύμβουλο Κ. Γιαννακούρη. «Κάποιοι με είχαν προκηρύξει» υποστήριξε, λόγω της θέσης του για τους μετανάστες. 
Ο Κώστας Γιαννακούρης προέβη σε αυτή την καταγγελία, στο πλαίσιο της συζήτησης στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Μαντουκιού.
Οι κάτοικοι στο προάστιο ζητούν να ληφθούν μέτρα μέριμνας για να απομακρυνθούν οι μετανάστες που ζουν σε ερειπωμένα οικήματα της περιοχής δημιουργώντας προβλήματα ασφάλειας αλλά και υγιεινής.
«Σε παλαιότερη κινητοποίηση των κατοίκων του Μανδουκίου, όταν πρόεδρος του συλλόγου ήταν η κα. Καββαδία είχα συμπαρασταθεί στους κατοίκους υπό την ιδιότητα του πολιτικού προσώπου. Μετά από αυτό για 6 μήνες ήμουν υπό αστυνομική προστασία, διότι κάποιοι με κατηγόρησαν για κυνηγό κεφαλών και προκήρυξαν το πρόσωπό μου. Ζητώ από το Σώμα να το λάβει σοβαρά υπόψη του αυτό, γιατί θα κληθούμε να εκδώσουμε ψήφισμα στη συνέχεια», δήλωσε.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννακούρης, υπό την ιδιότητα του γραμματέα της Ν.Ε. του ΛΑΟΣ (πλέον έχει αποχωρήσει από το κόμμα), είχε υποστηρίξει θερμά τους κατοίκους του Μαντουκιού στο αίτημά τους για απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών.
http://www.corfupress.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...