BUTTONS

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δέκα εύκολοι τρόποι για να γίνεις καλύτερος εραστής

Καλύτερος εραστής δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. ...

10. Ασχολήσου λίγο παραπάνω με το σώμα σου
Έχει αποδειχθεί ότι η φυσική μας κατάσταση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις ερωτικές μας επιδόσεις. Δείξε στο σύντροφό σας ότι νοιάζεστε γι’ αυτόν και τη σχέση σας με το να αφιερώνετε χρόνο στο σώμα σας, στην ενδυμασία σας αλλά και στην προσωπική σας υγιεινή. Η φυσική άσκηση και ο έλεγχος του σωματικού βάρους συμβάλλουν τόσο στο ψυχικό όσο και στο λειτουργικό κομμάτι της σεξουαλικότητάς μας. Και βασικό: πριν το σεξ κάντε ένα μπάνιο. Οι ευχάριστες οσμές διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις.



9. Μίλα της
Κατά τη διάρκεια του σεξ ρώτα την τι της αρέσει, τι θέλει, πώς αισθάνεται. Στην αρχή μπορεί να είναι «σφιγμένη», γρήγορα όμως θα απελευθερωθεί. Για να μπορέσει ένας άνθρωπος να ικανοποιηθεί πρέπει ο σύντροφός του να γνωρίζει τι του αρέσει, τι τον ευχαριστεί και αντίστοιχα τι τον κάνει να νιώθει άβολα. Μιλήστε ανοιχτά, μοιραστείτε τις επιθυμίες, τους πόθους και, βασικά, τις φαντασιώσεις σας.

8. Μην «τσιγκουνεύεσαι» τα προκαταρκτικά
Όσο μια σχέση παλιώνει μες στο χρόνο, ο χρόνος που αφιερώνεται στα προκαταρκτικά συνεχώς μειώνεται. Με αυτόν όμως τον τρόπο το σεξ γίνεται μισό. Προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή η σεξουαλική σας ζωή αφιερώστε χρόνο στην αμοιβαία ευχαρίστηση που προσφέρουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, και μην ξεχνάτε πως αυτά ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο προς τον οργασμό και την ικανοποίηση.

7. Μην βιάζεσαι
Δεν είμαστε κατά του βιαστικού σεξ, αρκεί όμως να βοηθούν και οι προϋποθέσεις (π.χ. σεξ σε δημόσιους χώρους ή με τους γονείς στο διπλανό δωμάτιο. Κάντε το χρόνο σύμμαχό σας και καθυστερήστε την τελευταία πράξη. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η γυναίκα σε ό,τι αφορά στην κορύφωση δεν είναι και ο Γιουσέιν Μπολτ!

6. Μην επιμένεις
Δεν έχουμε ιδέα πώς βγήκε αυτή η άθλια φήμη, όταν όμως οι γυναίκες λένε «όχι», εννοούν πράγματι «όχι». Η τόλμη μπορεί να είναι παράγοντας ηδονής στο κρεβάτι, η επιμονή όμως δεν είναι. «Διάβασε» τα σημάδια και τη γλώσσα του σώματος και κάνε πίσω όταν βλέπεις ότι… δεν σε παίρνει. Διαφορετικά θα χάσεις κι αυτά που έχεις.

5. Αφιέρωσε χρόνο
Βάλε στην άκρη το άγχος της δουλειάς, τις υποχρεώσεις και τους φίλους και αφιέρωσε λίγο χρόνο παραπάνω στη σύντροφό σου στο κρεβάτι. Η τακτική "δέκα λεπτά πριν τον ύπνο" ή "μέχρι να γίνει ο πρωινός καφές" δεν βοηθάει ούτε είναι καλός οιωνός για θεαματικές επιδόσεις.

4. Δείξε ότι τη θες
Αντίθετα με ό,τι λέγεται συχνά, η πιο ερωτογενής ζώνη μιας γυναίκας είναι… το αυτί της. Τα όσα τις λες πριν την ρίξεις στο κρεβάτι παίζουν αποφασιστικό ρόλο για το αν θα την ικανοποιήσεις ή όχι. Όταν μια γυναίκα είναι ερωτευμένη ή, τέλος πάντων, νιώθει έντονη ερωτική έλξη της τον παρτενέρ της, μπορεί να παραβλέψει πολλά. Ακόμη και μια μέτρια ερωτική απόδοση. Πίστεψέ μας, ο καλύτερος εραστής δεν χρειάζεται καν να βγάλει τα ρούχα του.

3. «Παίξε» κι αλλού
Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί, το στήθος και η περιοχή ανάμεσα στα πόδια δεν είναι οι μόνες ερωτογενείς περιοχές της γυναίκας. Υπάρχουν κι άλλα σημεία στο σώμα της που απαιτούν την φροντίδα και την προσοχή σου. Αρκεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί τους και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει: οι λοβοί του αυτιού, η περιοχή πίσω από το γόνατο, ο λαιμός, ο αστράγαλος και η πλάτη είναι μερικά από αυτά.

2. Βάλε φαντασία στο παιχνίδι
Μόλις αισθανθείς ότι έχεις τελειοποιηθεί στα βασικά και έχεις αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, προχώρα στο επόμενο level. Πρότεινέ της να βάλετε στο παιχνίδι και μερικά… παιχνίδια. Άρχισε απλά, χωρίς υπερβολές. Κάντε μπάνιο μαζί, κάντε μασάζ ένας στον άλλο χρησιμοποιώντας λάδια, παίξτε ρόλους, φορέστε κάτι… πιο σέξι. Ξέρω, σου φαίνεται αστείο. Δεν φαίνεται όμως καθόλου αστείο στην ερωτική σας λίμπιντο.

1. Μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου
Δεν λέμε να κάνεις σκοπό της ζωής σου την ταυτόχρονη κορύφωση. Σε καμία περίπτωση όμως μην φτάσεις στο άλλο άκρο, να αδιαφορείς παντελώς για την δική της ικανοποίηση. Δώσε της να καταλάβει ότι η κορύφωσή της είναι κάτι που επιθυμείς πολύ. Και, μόλις το καταλάβει, να είσαι σίγουρος πως θα σου το ανταποδώσει.

topeiraxtiri
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...