BUTTONS

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πρώτη νίκη για Μαλντονάδο

Tι να πει κανείς για το γκραν πρι στην πίστα της Βαρκελώνης! Ο πέμπτος γύρος της σεζόν, επιφύλασσε θέαμα, προσπεράσεις, ανατροπές και την πρώτη νίκη του Παστόρ Μαλδονάδο στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, ενώ ο Κίμι Ραϊκόνεν συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Ένα εκπληκτικό γκραν πρι πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης, στο πρώτο γκραν πρι που φιλοξενήθηκε στην Ευρώπη.


Ο Παστόρ Μαλδονάδο, πέρα από την πολύ καλή στρατηγική της Williams, έδειξε πως έχει το μέταλλο όχι μόνο για να διεκδικήσει την καρό σημαία, αλλά και να την πάρει!

Οι μηχανικοί έκαναν το… θαύμα τους, δίνοντας ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στον Μεξικανό πιλότο και με την κατάλληλη στρατηγική, άφησε πίσω του τον Φερνάντο Αλόνσο μέσα στο… σπίτι του, διατηρώντας την παράδοση στην πίστα της Ισπανίας, που θέλει τον poleman να παίρνει την καρό σημαία.

Καλοί, αλλά όχι καλύτεροί…

Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να έκανε καλύτερη εκκίνηση από τον Παστόρ Μαλδονάδο και να πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης, ωστόσο για ακόμη μία φορά η στρατηγική της Ferrari δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ισπανό πιλότο, αφού ότι κατάφερε να κερδίσει στην πίστα το έχασε στα πιτ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...