BUTTONS

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Το νέο ναρκωτικό που θερίζει στην Αθήνα

Σε υπόγεια σπιτιών, στις γειτονιές των κατεχόμενων γειτονιών του κέντρου της Αθήνας, κατασκευάζεται χωρίς να πληρείται κανένας στοιχειώδης όρος υγιεινής (π.χ. απολύμανση) το νέο ναρκωτικό που κάνει θραύση στους τοξικομανείς. Το τάι, όπως αποκαλείται. είναι κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και κυρίως το παρασκευάζουν Αφγανοί (για την ακρίβεια Τούρκοι Χαζάροι) οι οποίοι έχουν συρρεύσει κατά δεκάδες χιλιάδες στην χώρα μας αιτούμενοι πολιτικού ασύλου. Η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας είναι ιδιαίτερα τοξική, καθώς επιφέρει καταστροφικές αλλοιώσεις στα εσωτερικά όργανα και εμφανείς πληγές στο σώμα, που με τον καιρό και την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κακοφορμίζουν.Παράλληλα, η "εκκαθάριση" για καθαρά προεκλογικούς λόγους που επιχείρησε η ΕΛ.ΑΣ. στις πιάτσες των ναρκωτικών, υποχρέωσε τους τοξικομανείς να αλλάξουν στέκια. Για παράδειγμα, έφυγαν οι περισσότεροι από την οδό Τοσίτσα και την Πλατεία Βάθη όπου παραδοσιακά γινόταν εμπόριο ναρκωτικών ουσιών και διασκορπίστηκαν στην Κυψέλη, στο Θησείο και κυρίως στην περιοχή γύρω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ενώ περιστατικά έχουν αναφερθεί και στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Στα σημεία αυτά, "κουμάντο" κάνουν οι Αφρικανοί, με τους Νιγηριανούς να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ όπως λένε αστυνομικοί, έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη επιθετικότητα απέναντι στους άλλους εμπόρους. Ένα από τα νέα στέκια βρίσκεται κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη των οργάνων της τάξης, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Ιουλιανού. Εκεί άτομα προερχόμενα από αραβικές χώρες και το Πακιστάν, πωλούν ανοιχτά σχεδόν ναρκωτικά σε Έλληνες τοξικομανείς.

Τα έχουν διαμορφώσει μάλιστα σε έτοιμες συσκευασίες (φιξάκια) που τις κρύβουν σε δύο κάδους απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη στάση των μέσων μαζικής μεταφοράς, επί της οδού Αχαρνών. Καθημερινά, επισκέπτονται το συγκεκριμένο σημείο εκατοντάδες ναρκομανείς, ενώ οι αλλοδαποί προβαίνουν και σε εκτεταμένο παρεμπόριο, πουλώντας τσιγάρα, κλεμμένα κινητά κι' ό,τι άλλο μπόρεσαν να "πλιατσικολογήσουν" από τους ανυπεράσπιστους Έλληνες.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η μεγαλύτερη διακίνηση ναρκωτικών, γίνεται πλέον με τηλεφωνικά ραντεβού στα οποία ενεργό ρόλο παίζουν οι Αφρικανοί, ενώ μερίδιο διεκδικούν και οι Αλγερομαροκινοί. Στις καφετέριες που βρίσκονται στον άξονα Κύμης, Αχαρνών, Καμπάνη (πεζόδρομος) και Κάτω Πατησίων είναι γνωστός ένας Αλγερινός, ο "κοτσίδας", όπως τον αποκαλούν, λόγω της ιδιόμορφης κόμης του, που τη σκεπάζει με ένα καπέλο του μπέιζ-μπολ. Για τους γνωρίζοντες, έχει τρία – τέσσερα καρτοκινητά, μέσω των οποίων κάνει τις συναλλαγές του. Μέχρι πρότινος, συνεργαζόταν με άλλο Αλγερινό, πρώην αξιωματικό όπως πληροφορηθήκαμε, που τελευταία όμως έχει εξαφανισθεί από την πιάτσα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που διέμεναν σε πολυκατοικία επί της οδού Νεκταρίου (μεταξύ Αγίου Μελετίου και Κεφαλληνίας).

Πάντως, αστυνομικός που ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί δεν συλλαμβάνονται οι έμποροι ναρκωτικών όπως παλαιότερα, μας εξήγησε ότι πλέον οι έμποροι έχουν βρει νέα κόλπα.

"Δεν κουβαλούν πάνω τους τα ναρκωτικά, τα οποία κρύβουν σε "καβάτζες" όπως αυτοκίνητα, μηχανάκια, κάδους απορριμμάτων". "Μερικοί", όπως μας επισήμανε, "ειδικά οι Αφρικανοί, έχουν τα μπαλάκια με την πρέζα μέσα στο στόμα τους, κι αν τους πιάσει αστυνομικός, απλώς το καταπίνουν". Έτσι, ούτε γάτα, ούτε ζημιά", ενώ σε περίπτωση που συλληφθούν και δεχθούν κάνα-δύο "καρπαζιές", ξεσηκώνονται οι διάφορες "αντιρατσιστικές"οργανώσεις που πάνε χέρι-χέρι με αυτούς που μολύνουν με τον αργό θάνατο την ελληνική νεολαία!

elkosmos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...