BUTTONS

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Προσέξτε..

Κακός χαμός έγινε πάλι από τους δημοσιογραφίσκους και τα “προοδευτικά” μπλογκοζωύφια του διαδικτύου με τη Χρυσή Αυγή και αυτή τη φορά, με το…. ναζιστικό (μπουαχαχαχά) δαχτυλίδι της συζύγου του Μιχαλολιάκου, το οποίο λένε πως απεικονίζει το γερμανικό Σιδηρούν Σταυρό των Ναζί!!!!

Ε λοιπόν, αν και το κρατούσαμε μυστικό μέχρι σήμερα και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή για να το παρουσιάσουμε, ήλθε αυτή η στιγμή και σας παρουσιάζουμε την Ναζιστική μηχανή BMW του Τσίπρα, ο οποίος για να οδηγεί τέτοιο ναζιστικής προέλευσης μηχάνημα, σημαίνει πως είναι και ο ίδιος Νεοναζί.
Θα μπορούσε και θα ήταν ποτέ δυνατόν, ένας σοβαρός ιδεολόγος αριστερός, που μάχεται το ναζισμό και κάθε τι που τον θυμίζει και τον συμβολίζει, να καβαλάει ναζιστικές μηχανές; Όχι φυσικά. Φον Άλεξ Τσίπρεν σε τσακώσαμε!

Πολλοί ηλίθιοι ψευτοπροοδευτικοί και ψευτοδημοκράτες, θεώρησαν ότι το δαχτυλίδι αυτό με τον σταυρό, απεικόνιζε το Σιδηρούν Σταυρό των Ναζί ενώ στην πραγματικότητα το δαχτυλίδι αυτό είναι δημιουργία της Ιταλικής εταιρίας Very Gavello του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Gavello και πρόκειται για την πετυχημένη παγκοσμίως σειρά δακτυλιδιών της εταιρίας, «Σταυρός των Ιπποτών της Μάλτας», Gavello Gold-Μalta…





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...