BUTTONS

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Οι πιό ισχυροί stars του πλανήτη

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο ισχυρούς διάσημους του πλανήτη. Στην κορυφή βρίσκεται η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας Τζένιφερ Λόπεζ, με έσοδα 52 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο το τελευταίο 12μηνο. Ακολουθεί η δημοφιλής παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία είναι και η πλουσιότερη της λίστας με έσοδα τελευταίου 12μηνου στα 165 εκατομμύρια δολάρια ενώ τα έσοδά της είναι μειωμένα κατά 43% σε σχέση με τις περσινές απολαβές της που ανέρχονταν στα 290 εκατ. δολάρια.
Στη συνέχεια της λίστας συναντούμε ονόματα όπως η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ. «Κάποτε ήταν αρκετό για έναν διάσημο να είναι καλός σε ένα ρόλο, στο τραγούδι, ή σε ένα άθλημα.
Τώρα για να θεωρηθεί πραγματικά επιτυχημένος- η, χρειάζεται να πουλά ρούχα, αρώματα ή ακόμη και να επενδύει σε τεχνολογικές καινοτομίες» αναφέρει στον πρόλογό του το περιοδικό Forbes. Τρίτος είναι ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, τέταρτη η τραγουδίστρια Ριάνα, πέμπτη η εκκεντρική συνάδελφός της Lady Gaga, έκτη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έβδομη η celebutant Κιμ Καρντάσιαν, όγδοη η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι.
Τις τελευταίες δυο θέσεις της πρώτης δεκάδας, καταλαμβάνουν ο ηθοποιός Τομ Κρουζ (9ος) και ο σκηνοθέτης-παραγωγός, Στίβερν Σμπίλμπεργκ (10ος). Ο πρώτος αθλητής της λίστας είναι ο γκόλφερ Τάιγκερ Γουντς στη θέση 12, με έσοδα 58 εκατ. δολάρια, ακολουθούμενος από την σταρ του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί (θέση 13 και 20 εκατ. δολάρια). O Μπράντ Πιτ, αν και έχει έσοδα 25 εκατ. δολάρια, βρίσκεται στο νούμερο 28. Ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται στην θέση 32 με 46 εκατ. δολάρια.
kostasedessa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...