BUTTONS

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ρε Λοβέρδο δεν ντρέπεσαι; (Έκοψαν από τους ασθενείς το γιαούρτι !) [Video βρήκαν ισοδύναμο την κρέμα!!! ]

Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!

Λόγω έλλειψης χρημάτων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, διέκοψαν από τους ασθενείς, την πιο υγιεινή διατροφή που χρησιμοποιούν οι γιατροί …το γιαούρτι !!!

Ακούγεται εξωπραγματικό κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Την απίστευτη αυτή αποκάλυψη, την έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Δημήτρης Κατσιφαράκης στον Γιάννη Συνάνη, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του «Αρχιπελάγους».



Ο κ. Κατσιφαράκης βλέποντας ότι το ταμείο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι άδειο και οι προμηθευτές δεν μπορούν πλέον να τροφοδοτούν το ίδρυμα, ενώ τους οφείλονται αρκετά ποσά, ζήτησε από τους γιατρούς, αλλά και από όλο το προσωπικό του Βοστάνειου Νοσοκομείου, να κάνουν «αιματηρές» οικονομίες, σε όλους τους τομείς:




Βλέποντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να προμηθευτεί ούτε την πιο απλή και υγιεινή διατροφή των ασθενών που είναι το γιαούρτι, αποφάσισε να διακόψει την σίτιση των ασθενών !!!

Ο κ. Κατσιφράκης δήλωσε στον Γιάννη Συνάνη, ότι κανονικά το Νοσοκομείο, έχει λογιστικό πλεόνασμα 5.000.000 περίπου ευρώ.

Δυστυχώς όμως αυτά είναι σε άλλα χέρια, αφού τους οφείλονται από Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ και το Υπουργείο Υγείας, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές ανάγκες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Real.gr από lesvosnews.gr
filologos10
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...