BUTTONS

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δείτε τη μπυροκοιλιά του Ρουβά χωρίς ρετούς!!!

Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο που πήραμε ξεγυμνώνουν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και καταρρίπτουν το μύθο των καλογραμμομένων κοιλιακών του, αφού όπως θα δείτε ο Ρουβάς έχει κοιλιά! ...

Όταν δεν πέφτει ρετούς Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, ή για την ακρίβεια στον ΑΝΤ1: Ο δημοφιλέστερος Έλληνας star στο OLA 12! Ο Σάκης Ρουβάς σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, έρχεται στην τελευταία εκπομπή της σεζόν κι εμείς δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε… στον ρόλο του οικοδεσπότη με κοιλιά Θέμου! Φορώντας το χαρακτηριστικό μαύρο t-shirt «αναρωτιέται» με το νέο του hit «ΤΩΡΑ…;», ενώ η απάντηση «…ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!» είναι γραμμένη στο t-shirt του αγαπημένου παρουσιαστή, Θέμου Αναστασιάδη.

Μια super τελευταία εκπομπή, έρχεται τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 24:00! Ο Σάκης Ρουβάς, δανείζεται τη φωνή, το ντύσιμο και το στιλ του Θέμου Αναστασιάδη και με το υποκριτικό του ταλέντο να κλέβει την παράσταση, καλωσορίζει τον καλεσμένο του… Σάκη Ρουβά! Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, η τελευταία εκπομπή του OLA 12 τα δίνει όλα για σας!

Πηγή: http://ikatina.blogspot.com/2012/06/blog-post_3548.html#ixzz1wos6oXfO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...