BUTTONS

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η πίστη του Μάκου, τα πέναλτι και το στοίχημα για το γάμο του Μανιάτη



Γιάννης Μανιάτης και Γρηγόρης Μάκος έδωσαν τις απαντήσεις του για τον προημιτελικό του EURO με τη Γερμανία την Παρασκευή.

Οι δύο Έλληνες διεθνείς δήλωσαν ξεκάθαρα ότι η εθνική σέβεται αλλά δεν φοβάται την αντίπαλο..... της, αναφέρθηκαν στην περίπτωση του να πάει ο αγώνας στα πέναλτι και ότι τότε θα γυρίσει η τύχη (έχουμε τρία συνεχόμενα χαμένα) αλλά έκαναν και χιούμορ για τον επικείμενο γάμο του Μανιάτη ο οποίος έχει οριστεί για την 1η Ιουλίου ημέρα του τελικού του EURO 2012.


«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του EURO. Υπερβάλαμε εαυτό στο ματς με τη Ρωσία. Καταφέραμε και προκριθήκαμε κάτι που δεν περίμεναν πολλοί. Το ίδιο θα κάνουμε και την Παρασκευή. Θα κοιτάξουμε στα μάτια τη Γερμανία, δεν την φοβόμαστε είναι φαβορί αλλά είναι ένα παιχνίδι» είπε αρχικά ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είδαν τον αγώνα της Γερμανίας με τη Δανία απάντησε: «Βλέπαμε και τις εκλογές. Το Ολλανδία-Πορτογαλία είχε περισσότερο ρυθμό και μας κράτησε περισσότερο».


Φυσικά δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για το αν ο αγώνας έχει και πολιτικό μήνυμα: «Εδώ μιλάμε για αθλητισμό. Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες».


Αναφορά έγινε και στην κακή παράδοση κόντρα στους αγώνες με τη Γερμανία: «Δεν έχει σημασία από πότε έχουμε να τους κερδίσουμε. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».


Τέλος μίλησε και για τον Φερνάντο Σάντος: «Ο προπονητής μας το έχει πει πολλές φορές ότι νιώθει Έλληνας και μας τονώνει το ηθικό πάντα. Και στο ημίχρονο με την Πολωνία. Αυτό που μου έχει μείνει εμένα είναι ότι το πίστευε με τη Ρωσία και μας το έλεγε ότι και την άλλη εβδομάδα θα είμαστε εδώ».


Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Μάκος μίλησε για την περίπτωση να πάρει τη θέση του Καραγκούνη στην 11άδα: «Όποτε έχει χρειαστεί κάποιος να παίξει δίνει πάντα το καλύτερο. Αν είμαι εγώ αυτός που θα καλύψει το κενό του Καραγκούνη θα παίξω το 100% και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το σημαντικό είναι να μη μπούμε χαλαρά όπως τα πρώτα παιχνίδια. Η αρχή του παιχνιδιού είναι η πιο σημαντική».


Η συνέντευξη Τύπου έκλεισε σε ιδιαίτερα χαρούμενο ύφος καθώς ο Μάκος ρωτήθηκε αν έχει παίξει στοίχημα για το αν θα γίνει ο γάμος του συμπαίκτη του Μανιάτη (την 1η Ιουλίου, ημέρα του τελικού του EURO): «Εγώ του είπα να παντρευτεί εδώ. θα κάνω εγώ τον παπά, για αυτό αφήνω και μούσι!».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...