BUTTONS

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Άλλο "φρούτο" και τούτο.! "Εγκληματίες της απελπισίας" χαρακτηρίζει του ΛΑΘΡΟφονιάδες ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Λευτέρης Οικονόμου!

Μία δολοφονία την ημέρα και μία ληστεία την ώρα!! Ηλεκτροσόκ προκαλούν στην ελληνική κοινωνία οι «εγκληματίες της απελπισίας»! Έτσι βαφτίστηκαν από την αστυνομία οι άνθρωποι που βγήκαν στην παρανομία τα χρόνια της κρίσης και σκορπούν τον τρόμο, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα, κινητά, μέχρι και φαγητά που έχουν οι νοικοκυρές στα ψυγεία! Το τελευταίο διάστημα έγιναν της μόδας οι χειροβομβίδες, οι οποίες βρίσκονται εν... αφθονία στην Αλβανία και φθάνουν στα χέρια των κακοποιών που μπουκάρουν στα σπίτια και γδύνουν τα νοικοκυριά. Η εγκληματικότητα της καθημερινότητας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Νεαροί με κατσαβίδια ληστεύουν ανήλικους και τους κλέβουν μπλούζες και παπούτσια, ενώ από τους ηλικιωμένους και τις γυναίκες αποσπούν με τη βία πορτοφόλια, ρολόγια, μέχρι και βαφτιστικούς σταυρούς.
Ο φόβος και η ανασφάλεια ριζώνουν σε όλη τη χώρα. Είναι αποκαλυπτικά τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας: Κάθε μέρα οδηγούνται στης φυλακής τα σίδερα 50 κακοποιοί 547 σπείρες εξαρθρώθηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες 24 χιλιάδες υποθέσεις βαριάς εγκληματικότητας εξιχνιάστηκαν 15.500 κλέφτες και ληστές συνελήφθησαν, έχοντας διαπράξει ο καθένας από 5 έως 10 ληστείες 185.000 άτομα συνελήφθησαν συνολικά για εγκλήματα και αξιόποινες συμπεριφορές κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά, το ίδιο εντυπωσιακοί είναι οι αριθμοί των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί: Μία δολοφονία και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας γίνονται κάθε δύο μέρες 20 ληστείες διαπράττονται καθημερινά – σχεδόν μία την… ώρα Εκατοντάδες μικροκλοπές δεν καταγγέλλονται καν από τα θύματα Ο συνολικός αριθμός κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών αγγίζει τις 97 χιλιάδες ετησίως, κάτι που μεταφράζεται σε 265 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες την ημέρα.
gianniotis
eglimatikotita
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...