BUTTONS

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Kristen Stewart και Robert Pattinson γράφουν μαζί σενάριο



Μπορεί να δεν εμφανίστηκαν ποτέ αγκαζέ στο κόκκινο χαλί των Κάννών, καθώς προωθούσε ο καθένας την δική του ταινία, εκείνη το On the Road και εκείνος το Cosmopolis, στήριξαν όμως ο ένας τον άλλον με την παρουσία τους στις πρεμιέρες αμφοτέρων. Η αλήθεια είναι πως αυτό λειτούργησε επικοινωνιακά προς δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη, να «ξεκολλήσουν» από την εικόνα του Twilight Saga και να ενδυναμώσουν το βιογραφικό τους με ποιοτικότερο ρεπερτόριο (πράγμα που και το On the Road και το Cosmopolis πετυχαίνουν).... Η δεύτερη, να δημιουργήσουν ξανά μια αναμονή για κάποιο πιθανό κινηματογραφικό ξανασμίξιμό τους στο μέλλον.
Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που ανυπομονούν να τους ξαναδούν μαζί στο σινεμά τα νέα είναι ενδιαφέροντα: όπως αποκαλύφθηκε τώρα, το ζευγάρι γράφει μαζί ένα σενάριο.
«Προσπαθούμε να γράψουμε ένα σενάριο μαζί. Δεν θα είναι για τώρα, αλά είναι άτι που θέλαμε να κάνουμε καιρό», είπε ο Robert Pattinson

'H Kristen είναι πολύ φιλόδοξη. Ξέρει να βρίσκει καλά σενάρια, έχει «μύτη» σε αυτό, την θαυμάζω» δήλωσε ο 26χρονος σταρ για το κορίτσι του. Εντωμεταξύ η Kristen Stewart δεν κρύβει ότι θέλει να ξαναδουλέψει με τον καλό της, κάτι που ίσως γίνει με την μεταφορά του 50 Shades of Grey, το πολυσυζητημένο ερωτικό μπεστ σέλερ του Βρετανού συγγραφέα Ε.L. James.
«Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο ακόμα, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Όμως πεθαίνω να κάνω άλλη μία ταινία με τον Rob. Νομίζω ότι κάνουμε καλή ομάδα»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...