BUTTONS

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αδειάζει το Mega! Ποιοι είναι οι 21 δημοσιογράφοι που αποχωρούν σήμερα!


Είναι δυνατόν στις μέρες μας, μέρες μεγάλης κρίσης στον τύπο, να αδειάζει ένα κανάλι; Και μάλιστα το κανάλι των εκδοτών; Και όμως είναι!...

Ουρά κάνουν στο λογιστήριο του Mega οι δημοσιογράφοι που αποχωρούν, παίρνοντας στα χέρια τους την επιταγή για το πρώτο μέρος της αποζημίωσης, που θα δοθεί σε 4- 9 διμηνιαίες δόσεις. Μεταξύ αυτών: η Μαρία Καρχιλάκη, ο Θάνος Πασχάλης, η Αθηνά Κουφοπάνου, η Μαρία Παπουτσάκη, η Μαίρη Λαμπαδίτη, ο Δημήτρης Παπαντωνίου, η Μαίρη Ορφανίδη, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, ο Σταμάτης Γιαννίσης, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Κώστας Καζακόπουλος, ο Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά. 

Το σύνολο, 21 δημοσιογράφοι! Το σημαντικό είναι ότι στην έξοδο δεν τους οδήγησε μόνον η απαίτηση του καναλιού για υπογραφή ατομικών συμβάσεων που θα οδηγούσε στην ελαχιστοποίηση της αποζημίωσης που δικαιούνται, αλλά και οι εργασιακές σχέσεις. 

http://www.loutrakiblog.gr
Δεν είναι τυχαίο ότι ανάλογο κύμα φυγής, δεν υπάρχει σε άλλη διεύθυνση του καναλιού. Και αυτό- λέγεται, αποτελεί τεράστια προσωπική ήττα του διευθυντή Χρήστου Παναγιωτόπουλου, που θα αναγκαστεί να βγει στην πιάτσα και να καλύψει τα κενά με νέα πρόσωπα. 

Να θυμίσουμε τέλος ότι ουσιαστικά έχει αποχωρήσει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ την ατομική σύμβαση δεν έχει υπογράψει και η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη της οποίας το συμβόλαιο λήγει μέσα στο καλοκαίρι.

*newpost
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...