BUTTONS

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Οι top τσάντες του καλοκαιριού

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας
Οι τσάντες είναι τόσο σημαντικές όσο και τα ρούχα, τα παπούτσια και όλα τα υπόλοιπα περιεχόμενα της γκαρνταρόμπας μας. Αντικατοπτρίζουν το στιλ, δείχνουν στον κόσμο γύρω σου ποια, πραγματικά, είσαι και σε κάνουν να δείχνεις μοναδική. Είναι λοιπόν απαραίτητο να βρούμε για σένα, εκείνες τις τσάντες που σου ταιριάζουν αλλά ακολουθούν και τις τάσεις της μόδας του φετινού καλοκαιριού. Ας δούμε λοιπόν τις top τάσεις στις τσάντες για το καλοκαίρι που πλησιάζει…

Τάση Νο 1: Πλεκτό
Το πλεκτό μπορεί να θυμίζει τα σεμεδάκια της γιαγιάς, αλλά φέτος μεγάλοι οίκοι μόδας το εντάσσουν με πάθος στη μόδα για τις τσάντες. Είναι πρωτότυπο και αποπνέει στιλ, πρόσεξε μόνο να διαλέξεις ένα χρώμα που να ταιριάζει με τα ρούχα σου. Διάλεξε τσάντες με πλεκτό δέρμα, ή πλεκτή ψάθα ή πλεκτό ύφασμα. Δεν έχει σημασία το υλικό, η τεχνική μετράει.

Τάση Νο 2: Μεγάλοι φάκελοι
Συνήθως οι φάκελοι είναι μικροί, φέτος όμως οι σχεδιαστές αποφάσισαν να μας προσφέρουν την δυνατότητα να έχουμε στην τσάντα-φάκελό μας όλα όσα μπορεί να χρειαστούμε. Ουδέτερα χρώματα για έναν φάκελο για το γραφείο, και έντονα χρώματα και σχέδια για τις επίσημες εμφανίσεις μας.

Τάση Νο 3: Printed τσάντες
Τι να κάνουμε; Θέλουμε η τσάντα μας να είναι μοναδική ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες μας για… κουβάλημα. Ενώ η περσινή μόδα μας πρότεινε τσάντες με μεγάλα prints, φέτος τα σχέδια γίνονται πιο «διακριτικά» από άποψη μεγέθους αλλά πολύχρωμα, έντονα, δηλαδή, μοναδικά.

Τάση Νο 4: Τσάντες με καπάκι
Οι τσάντες με καπάκι –ανεξαρτήτως μεγέθους- δεν είναι φρέσκια τάση. Μας έρχονται από τις προηγούμενες σεζόν, παραμένουν όμως στη μόδα και φέτος το καλοκαίρι. Διαλέγουμε λοιπόν τσάντες, μικρές και μεγάλες, μονόχρωμες ή πολύχρωμες, δερμάτινες ή υφασμάτινες που να κλείνουν με καπάκι.

Τάση Νο 5: Μικρές και μικρούτσικες
Οι μικρές τσάντες ώμου είναι τόσο σικ. Φέτος δεν είναι απλώς σικ είναι και trendy. Και ενώ έχουμε συνηθίσει να τις λέμε «τσάντες ώμου» είναι πολύ της μόδας να τις κρατάμε στο χέρι. Κι ενώ αγαπάμε τις μικρές τσάντες, οι σχεδιαστές προχωρούν την τάση ένα βήμα παραπέρα και μας προτείνουν η τσάντα μας να μην είναι απλά μικρή, αλλά μικρούτσικη, κάτι σαν πορτοφόλι με λουρί. Μέγεθος ιδανικό για να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα στον πρωινό περίπατο για ψώνια ή στις βραδινές εξόδους για χορό.

Τάση Νο 6: Τσάντα – σάκα
Είναι άνετες. Ενώ δεν είναι τεράστιες, χωρούν ένα σωρό πράγματα - από τα σύνεργα του μακιγιάζ μέχρι το netbook- και μάλιστα τακτοποιημένα και εύκολα να τα βρεις. Είναι ιδανικές για όλες όσες θέλουμε να έχουμε μία τσάντα για όλες τις δουλειές.

Τάση Νο 7: Λουράκι καρπού και αλυσίδα
Για όποιαν είναι ξεχασιάρα, φετινή τάση που εξοπλίζει τις τσάντες με λουράκι καρπού είναι φτιαγμένη γι’ αυτήν. Χρώματα, σχέδια και print είναι στην διακριτική ευχέρεια κάθε μιας μας για να διαλέξουμε την τσάντα με λουράκι καρπού του φετινού καλοκαιριού.
Τα αλυσιδένια λουράκια είναι επίσης στη μόδα, όχι μόνο για βραδινές αλλά και για πρωινές τσάντες. Προσοχή μόνο να μην είναι πολύ μεγάλες ώστε το βάρος τους να μην κάνει τον ώμο σας να πονέσει από την αλυσίδα.

Τάση Νο 8: Totes και σακίδια
Τις αγαπάμε. Τις αγαπάμε γιατί μας βολεύουν, γιατί χωρούν τα πάντα και μας πάνε παντού. Φέτος εκτός από τις κλασικές tote bags, τετράγωνες, μακρόστενες, μονόχρωμες, πολύχρωμες, δερμάτινες ή υφασμάτινες, τολμήστε και ένα σακίδιο. Συνδυάστε το με casual ντύσιμο και μην μπείτε στο πλοίο για κάποιο κυκλαδίτικο νησί… πηγαίνετε στο γραφείο.
 ΠΗΓΗ:pinnokio.gr
lamogio24
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...