BUTTONS

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η 21χρονη που έκανε σεξ με 8χρονο παιδί πάνω από 50 φορές!!! – Καταδικάστηκε μόνο σε 2 χρόνια φυλακή λόγω μετάνοιας (photos)

ar1

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 21χρονη επειδή ήρθε σε σεξουαλική επαφή για περισσότερες από 50 φορές με έναν 8χρονο.

Ο λόγος για την Loren Morris, η οποία ξεκίνησε να κοιμάται με το αγόρι όταν εκείνο ήταν οκτώ και συνέχισε να το κάνει μέχρι τα δέκα του έτη.
Η 21χρονη θα είχε ακόμα επαφές με το 14χρονο αν κάποιοι δεν τον είχαν ακούσει να «κοκορεύεται» στο σχολείο για τις επαφές του με την Loren.
ar2
Στα δικαστήρια εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμη να καπνίζει, μιας και η ποινή δεν θεωρήθηκε ιδιαιτέρως αυστηρή. Ο δικαστής έκρινε πως η Morris είχε μετανιώσει και κατανοήσει πλήρως το λάθος της. Επιπλέον έλαβε υπόψιν του πως και η ίδια έχει ένα μωρό και πως η περαιτέρω τιμωρία της θα προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα.
Αυτό που ουσιαστικά την βοήθησε στην υπεράσπισή της είναι πως όταν η ίδια κατάλαβε πως ήταν λάθος, διέκοψε από μόνη της τις επαφές με το αγόρι.
Εκτός από την ποινή φυλάκισης στην Μorris επιβλήθηκε ολική απαγόρευση επαφής με το αγόρι, αλλά και κάθε επαφή με ανήλικο παιδί χωρίς την παρουσία των γονιών του

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...