BUTTONS

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πάτρα: Καταχρεωμένος και άστεγος - Πασίγνωστος τραγουδιστής κοιμάται τα βράδια στο αυτοκίνητό του!


Πάτρα: Καταχρεωμένος και άστεγος - Πασίγνωστος τραγουδιστής κοιμάται τα βράδια στο αυτοκίνητό του!

Το δράμα του τραγουδιστή ξεκίνησε όταν χώρισε με τη γυναίκα του - Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό και ο ίδιος έμεινε άστεγος...

Ένα απίστευτο δράμα ζει τους τελευταίους μήνες πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός από τις πίστες της Πάτρας και μάλιστα μεσουρανούσε για πολλά χρόνια, αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "Κόσμος".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέχρι και πριν λίγα χρόνια, πριν από την έναρξη της κρίσης δηλαδή, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως για τον ίδιο θα έφτανε κάποτε η στιγμή που θα έμενε χρεωμένος και άστεγος.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως λένε άνθρωποι του ευρύτερου φιλικού περιβάλλοντός του, εδώ και μερικές εβδομάδες έχει βρει κατάλυμα στο...αυτοκίνητό του και το ευτύχημα για τον ίδιο είναι πως υπάρχουν ορισμένοι φίλοι που προσπαθούν όσο μπορούν να τον βοηθήσουν εξασφαλίζοντάς του τα απολύτως απαραίτητα.

Και όλα αυτά επειδή προ μηνών ήρθε αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού του ενός και μοναδικού σπιτιού που είχε κατορθώσει να αποκτήσει παίρνοντας στεγαστικό δάνειο από ιδιωτική τράπεζα. Όλα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο μιας και έπειτα από μερικά χρόνια απουσίας του από τον χώρο της διασκέδασης, δέχτηκε πρόταση και άρχισε να ξαναεμφανίζεται στην πίστα. Από το 2009 και ειδικότερα από το 2010, τα πάντα άλλαξαν άρδην στην προσωπική και οικονομική του κατάσταση.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρώτα έφτασε η ώρα του διαζυγίου του και ύστερα έγιναν εντονότερα τα οικονομικά προβλήματα, φτάνοντας στο σημείο να αδυνατεί να αποπληρώσει τη μηνιαία δόση στην τράπεζα. Ο ίδιος άρχισε να κοιμάται σε σπίτια φίλων του, εδώ κι εκεί...και προ μερικών εβδομάδων κατέληξε να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του, επειδή δεν θέλει να γίνεται βάρος σε κανέναν.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=278293&catid=6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...