BUTTONS

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αμοιβή 2.000$ για τη σύλληψη… βαμπίρ!

Πολιτικοί της Ινδίας προσφέρουν αμοιβή 2.000 δολαρίων σε όποιον καταφέρει να συλλάβει ένα… βαμπίρ!
Σύμφωνα με κατοίκους της επαρχίας της Ινδίας, τα βαμπίρ τους τρομοκρατούν και επιτίθονται στα βοοειδή τους, τα οποία τραυματίζουν ή σκοτώνουν και πίνουν το αίμα τους!
Οι κάτοικοι της περιοχής γύρω από την πόλη Dharampuri παραμονεύουν στους δρόμους και προσέχουν τα σπίτια και τις γειτονιές τους, κάθε ημέρα μετά το ηλιοβασίλεμα.



Άλλοι, έχουν σημαδέψει με ιερά σύμβολα τους τοίχους ή έχουν γράψει μηνύματα πάνω στις πόρτες των σπιτιών τους, ικετεύοντας τα Ratha Kaatteri (τοπική ονομασία για τα τέρατα της περιοχής) να τους χαρίσουν τη ζωή.
Ωστόσο, κάποιοι ντόπιοι πολιτικοί ισχυρίζονται ότι τα παραπάνω είναι απλά φήμες που έχουν διαδοθεί από κάποιους ώστε οι κάτοικοι να φοβούνται και να μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, με σκοπό να γίνεται άφοβα και χωρίς κίνδυνο το λαθρομπόριο ποτών κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Για να αποδείξουν, μάλιστα, ότι πρόκειται για απάτη, προσφέρουν το ποσό των 2000 δολαρίων σε όποιον καταφέρει να τους φέρει ένα βαμπίρ, είτε ζωντανό είτε μόνο το πτώμα του.
«Πρόκειται για μία μεγάλη απάτη. Αλλά επειδή οι άνθρωποι δεν μας πιστεύουν, τους προκαλούμε να πιστέψουν στη δικιά τους θεωρία ανταμοίβοντάς τους με 2000 δολάρια», δήλωσε ο πολιτικός O. Jayaraman.
Παρ’ όλο που οι ιστορίες των βαμπίρ σχετίζονται με τη δυτική μυθολογία και το δυτικό πολιτισμό, πολλοί πιστεύουν ότι έχουν τις ρίζες τους στην Ασία και ότι διαδόθηκαν προς την Ευρώπη και το Δυτικό κόσμο.
Για παράδειγμα,τα Βetails ή Vetalas υποτίθεται ότι είναι κακά πνεύματα που κατοικούν σε σώματα νεκρών και τρέφονται από αυτά. Οι θρύλοι τα περιγράφουν ως μισή νυχτερίδα και μισός άνθρωπος, ίδια δηλαδή με παρόμοιες ιστορίες της Δύσης.

http://www.weirdnews.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...