BUTTONS

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μαρκογιαννάκης: Μάλλον δεν μπορεί να προχωρήσει η άρση της ασυλίας των Χρυσαυγιτών χωρίς να παραστούν στη Βουλή


Για την επίσκεψη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής στον Κορυδαλλό μίλησε ο αντιπρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη φράση που του είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος «Καλώς ήρθατε στον Κορυδαλλό, σύντομα θα ξανάρθετε». Και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όταν κάποιος είναι κρατούμενος, μπορεί να του συγχωρήσει και μία ιδιαιτερότητα στην ψυχολογία».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, παρά τις αντιδράσεις συναδέλφων του να μην μεταβούν στις φυλακές, υποστήριξε ότι «η ακρόαση πήγε καλά. Ήταν πολύ σύντομη η διαδικασία διότι είπαν ότι ήθελαν να πουν». Ανέφερε ότι ο έγκλειστος Χρήστος Παππάς δεν δέχθηκε καμία άλλη ερώτηση σε αντίθεση με τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Γιάννη Λαγό. 

Πάντως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησαν να παραστούν στη Βουλή και να ακουστούν και αυτό το θέμα θα το αποφασίσει ο εισαγγελέας. «Υπάρχει ένα ζήτημα στο κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία χωρίς την παρουσία τους. Θα γίνει ότι είναι νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο», 

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/656379/oi-vouleutes-tis-hrusis-augis-zitisan-na-parastoun-sto-koinovoulio/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...